Uit het ID@Xbox programma komen aardig wat mooie titels. RageQuit Corp is één van de ontwikkelaars die nu Strike Vector EX aankondigt.

strike_vector_ex_33_605x

RageQuit Corp zal met deze titel een first person aerial combat game neerzetten. De game zal een dogfighting game zijn met vliegtuigen die geïnspireerd zijn door Mechs. De game zou in eerste instantie alleen beschikbaar zijn via Steam, maar komt nu ook naar de Xbox One met verbeterde controls voor nog betere handling tijdens de intense dogfights.

Photo 1

De developer zei het volgende over de game:

de game zal een competitieve game zijn met zware oorlogsvliegtuigen in duizelingwekkende dogfights. Uiteraard is je vliegtuig volledig aan te passen. De game zal verder heel wat vernieuwing brengen in het air combat-genre door de combinatie van precision mechanics, tot de verbeelding sprekende vliegtuigen en wrede multiplayer battles.

strike_vector_ex_36_605x

Strike-Vector-EX+2

De game is geïnspireerd door Quake 3, Unreal Tournament en Crimson Skies. RageQuit Corp heeft onder andere gewerkt aan Motorstorm Apocalypse, Remember Me, I am Alive, Coldfear, the Amerzone, SSX, Rayman, Ghost Recon, Tony Hawk, Moto GP, Burnout, Trackmania, Shootmania en Harry Potter.

Uiteraard sluit ik af met een vette trailer van de game.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties