Speciale achtergronden op je Xbox One, het is altijd een beetje een gedoe om ze erop te krijgen. Maar dat behoort nu tot het verleden.

Want Theme My Xbox is er. Deze app gemaakt door Spitfire Games doet precies wat de titel al aangeeft. Deze gratis app, die trouwens nog in ontwikkeling is, laat je door de vele gratis speciaal gemaakte wallpapers heen bladeren en met één klik kan je ze dan ook uitkiezen.

Pas geleden heeft deze app nog een grote update gehad die hem al aanzienlijk heeft verbeterd. De thema’s en wallpapers kan je op de website ThemeMyXbox.net vinden. Zowel de app als de website kunnen wel een visuele upgrade gebruiken maar hij werkt en dat is het belangrijkste. Ook het uploaden van nieuwe thema’s naar de website is een fluitje van een cent.

Je gebruikt je controller om door de vele thema’s heen te bladeren die in categorieën zijn verdeeld zoals Television, Anime en Gaming. Je kan via een druk op de X kijken hoe de wallpaper op je Xbox eruit komt te zien, bevalt hij, dan is een simpele klik op de A genoeg.

Een leuk extraatje die men vanuit Windows 10 heeft gestolen is de cycle functie waarmee je verschillende achtergronden simpel via de menu knop kan laten wisselen. Wil je deze app hebben? Zoek dan in de Xbox Store naar “Theme My Xbox”. Of via de Microsoft Store.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties