Square Enix is de laatste tijd aardig bezig met het teasen van nieuwe projecten. Zo werd onlangs Deus Ex: Mankind Divided uit de doeken gedaan en opende Square Enix vorige week een mysterieuze teaser site, waar we een paar letters en nummers kunnen zien.

De uitgever heeft de website nu van een update voorzien en we lezen nu duidelijk het woord ”star” en een releasedatum die staat op 2015. Website Gematsu kwam achter de update en de site laat weten dat we morgen een nieuwe update zullen krijgen met informatie. De laatste Star Ocean game was Star Ocean: The Last Hope en deze verscheen onder andere op de Xbox 360. De afgelopen jaren is het ronduit stil geweest rondom Star Ocean ontwikkelaar Tri-Ace, de ontwikkelaar die ook garant stond voor de twee Final Fantasy 13 sequels.

Aangezien Square Enix eerder dit jaar al beloofde dat er een paar RPG verrassingen zouden komen voor home consoles is de kans aardig groot dat we inderdaad naar een nieuwe Star Ocean kunnen uitkijken. Helaas is op dit moment niets zeker en kan het ook om een mobile game gaan en dat zou toch wel echt doodzonde zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties