Square Enix heeft in een email naar genodigden van hun E3 pers evenement door laten schemeren dat ze een ‘geheime’ game gaan laten zien. Of dit een nieuw IP is of een nieuwe game in een bestaande franchise is onbekend.

Pre E3 probeert iedere standhouder een hype te creëren om zijn eigen show. Er moeten natuurlijk wel mensen kijken naar hun evenement, het kost immers een bak geld om daar te staan. Zo ook
Square Enix, er wordt gesproken over een ‘geheime’ game die op de E3 onthuld gaat worden. Meer wordt er niet over gezegd, enkel het feit dat het een ‘geheim’ is, moet het een mini hype creëren. Lukt nog ook, want we spreken er toch over in de industrie. Er wordt druk gespeculeerd over wat het kan zijn, een nieuwe Hitman?

square enix

Pure speculaties op dit moment, maar leuk is het wel altijd. Een beetje zoeken naar aanwijzingen en hints, of gewoon een wilde gok. Hitman is een goede kanshebber, we hebben er al een tijdje niets over gehoord. Daarbij, IGN organiseert bij de E3 een persevenement waar Square Enix de geheime titel onthult. Dit plaatje hoort daar bij en de achtergrond lijkt verdacht veel op de achtergrond van de huidige Hitman website.

204842

 

Deus Ex is recent uit de doeken gedaan, Thief kwam in 2014 uit en Sleeping Dogs is ook kort geleden geremastered uitgebracht. De grote IP’s zoals Kingdom Hearts en Final Fantasy zijn al lang bekend, dat kan het dus ook niet zijn. Parasite Eve zou leuk zijn, maar lijkt mij onwaarschijnlijk. Kane en Lynch? Geen idee. Op dit moment is Hitman de grootste kanshebber, maar we zien het snel genoeg. Over minder dan 2 weken is het al zo ver!

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Iliass Ibn Ali
Iliass Ibn Ali
8 jaren geleden

Kane en lynch zou heftig zijn, ik heb deel 2 een tijdje gespeelt op de ps3, was echt een leuke offline co-op !