Nog niet zo lang geleden schreef ik over de update die zou komen, wat de nieuwe UI zou doen in Killer Instinct en natuurlijk wat nieuws over Shadow Jago. Laat nu net de trailer online zijn verschenen van Shadow Jago!

Zo’n half uur geleden verscheen de trailer en ik was er met velen gelijk bij om het te bekijken want de vraag is al sinds de bekendmaking: hoeveel gaat de vernieuwde Shadow Jago verschillen van Jago, zijn normale minder duistere alter-ego?

Shadow_Jago_victory_pose

In de trailer is te zien dat Shadow Jago niet de Wind Kick als move heeft maar een Slide Move, zoals we die kennen van Omen, een andere duistere character. De Laser Sword komt nog wel voorbij dus die is behouden. Ook kan Shadow Jago nu een vuurbal mid-air uitvoeren (de bekende Endokuken).

Maar Shadow Jago draagt niet voor niets Shadow in zijn naam en dus kan je nu met hem shiften om zo vanuit het niets vlakbij de tegenstander aan te vallen. Oh ja, dit werkt ook mid-air. Dit kan wel eens handig zijn tegen de double jump van Sadira, wie zal het zeggen. Tegen het einde zie je ook een lange combo wat zomaar de ultra move kan zijn van “Shago”, of een move die hij alleen in Instinct mode kan uitvoeren, Iron Galaxy laat het in het midden. Hoe het ook zij, damn wat zag de combo er wreed uit zeg!

maxresdefault

Op het officiële Killer Instinct forum was iedereen al op de hype-train gesprongen en dat kwam mede door de prijsvraag. Als je de releasedate goed wist te voorspellen dan kreeg je een code om Shago te unlocken als hij uitkomt. Nu we het er toch over hebben, op 4 december wordt hij beschikbaar voor eigenaren van de Day One edition of de KI Community Fund-bundel. Op 18 december tot en met 15 januari kan iedereen Shadow Jago kopen. Dit is dus tijdelijk, wees er dus snel bij!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments