Trailer: Relic map vandaag terug in Titanfall

Veel plezier, pilot!

Altijd lekker om nieuwe content te krijgen als speler zonder er iets voor hoeven te betalen. Bij Respawn Entertainment gaven ze al ruimschoots van tevoren aan dat je met Titanfall 2 gratis updates krijgt met nieuwe content. Het is weer zo ver, een nieuwe update wordt gelanceerd.

Als eerste beginnen we met een nieuwe mid-range Titan, de Monarch. Deze Vanguard-klasse Titan kan zichzelf upgraden tijdens de strijd door middel van een unieke Upgrade Core. Spelers kunnen dan een bepaald pad aan upgrades kiezen en moeten ook echt lang genoeg overleven om van de upgrades te kunnen profiteren (dat wil dus zeggen dat als je dood gaat, je skills worden gereset). De Monarch kan ook andere Titans’s kracht absorberen om haar eigen schild, of die van medespelers, weer te herladen.

Monarch

Nieuwe map ”Relic”

Ook komt er weer een remake van een gouwe ouwe map uit deel 1 terug. De nieuwe map ”Relic” komt weer in de game. Voor de oudgedienden onder ons, we gaan weer naar de IMS Odyssey die midden in de map is gecrasht en op deze manier ook twee gebieden van elkaar splitst.

De map zal veel verticale gameplay met zich meebrengen, want er hangen veel dingen in de lucht waar jij naartoe kunt ”grappelen”. De animé serie Attack of the Titans (pun intended) is er niks bij.

Prime Titans

Uiteraard komt er ook nog wat cosmetische zooi bij kijken, de Prime Titans! Ze zien er wel goed uit moet ik zeggen, maar of ik er echt doekoe’s aan zou spenderen… dat weet ik niet.

Overige info

Nog even wat kleine bijzaken. De map ”Crashsite” heeft een update gehad waar 8 ziplines zijn toegevoegd om je sneller in de map te verplaatsen. Hiernaast ook nog 100 ”codeer-faal” gevalletjes gefixed, waar je gewoonweg vast zit, of andere rare dingen gebeuren.

Hiernaast zijn er ook nieuwe dingetjes te koop in de digitale winkel (Nose Arts, camos en ”callsigns” en ook nog wat ”balans” probleempjes (die worden altijd getweaked per update). Dat was ‘m voor deze keer! Veel plezier in je Titan!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties