We zijn nu een paar maanden verder na de release van de Master Chief Collection en kunnen onze borst nat maken, want Halo ODST komt 29 mei eindelijk naar de Xbox One!

Halo ODST? Die is toch al uit, zul je misschien denken, oke, tijd voor een flashback! Het rommelde vorig jaar bij 343 Industries bij de release van Halo The Master Chief Collection. Het leek zo mooi: 4 Halo’s op een schijf op de next-gen. En mooi dat was het, maar de connecties online waren om te janken, zo huilbaar dat een officieel Halo-toernooi zelfs werd afgeblazen. Om de pijn te verzachten bracht 343 een patch uit en beloofde gamer die de Master Chief Collection hadden aangeschaft dat zij voor nop een remake van Halo ODST tegemoet konden zien.

Prachtig nieuws dus. Wel zul je misschien een grote voorjaarsschoonmaak op de harde schijf van je Xbox moeten doen, want de game zal zo’n 8.1 GB van je harde schijf opslurpen. Dit lijkt er echter op dat de game (zoals we al gewend waren van MCC) sterk verbeterde graphics en details zal krijgen.

HALOODSTHD_610

Van de rest is er helaas nog vrij weinig bekend van de game, hij staat al wel in verschillende regio’s in de Xbox Store, echter is de internetpagina van de game ‘unavailable’. Waarschijnlijk komt dit omdat men bezig is de site te updaten met meer informatie. We houden jullie in ieder geval op de hoogte, 29 mei wordt de dag dat je met Halo ODST aan de slag mag!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties