Vandaag hebben meerdere eigenaars van de Master Chief Collection een code gekregen voor de beloofde en lang verwachte Halo 3: ODST uitbreiding. 

Vrij onverwachts, want eerder deze week kwam een pagina online waar 29 mei als datum op stond voor Halo 3 ODST, maar later werd gezegd dat deze pagina slechts een placeholder was, een standaardpagina voor de game. Vandaag wordt dus alsnog de game gereleased en we horen van allerlei mensen dat ze de code hebben ontvangen. Deze code krijg je alleen als je tussen launch dag en 19 december de Master Chief Collection heb gespeeld. Het is een goedmakertje voor de slechte online verbindingen die bij launch aanwezig waren. Helaas dus voor mij geen code van ODST, maar uiteraard gun ik mijn medegamers veel plezier. ODST is wat mij betreft een schot in de roos qua uitbreidingen. Het had fantastische muziek, het was anders dan Halo 3, het heeft een eigen verhaal en eigen personages. EA zou er bijvoorbeeld een nieuwe game van hebben gemaakt en Halo 4 er op hebben geplakt, maar gelukkig koos Bungie daar niet voor.

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Tom
Tom
8 jaren geleden

Goh 1x MCC in het verleden aangeslingert verder nooit meer gespeeld. Toch leuk dat ik deze uitbreiding wel krijg.

Niels van der Grift
Niels van der Grift
8 jaren geleden
Antwoord aan  Tom

Ik ga het binnenkort weer spelen, wat een lekkere collectie 😀

Tom
Tom
8 jaren geleden
Antwoord aan  Niels van der Grift

Ik heb de halo games nooit gespeeld en tot op heden geen tijd kunnen maken voor de MCC:p Maar dit gaat uiteraard wel gebeuren!