Het is altijd weer de million dollar question, waar speelt de volgende Assassin’s Creed zich af? De geruchtenstroom is op gang gekomen.

De Egyptische oudheid is nog volop in beeld. Maar volgens geruchten gaat de volgende Creed zich ook ergens in een oude beschaving afspelen. Deze geruchten komen uit bronnen die weer gelinkt zijn aan Ubisoft, hoe vaag wil je het hebben. Maar goed, de geruchten roepen eureka, we gaan naar het oude Griekenland.

In de vroege ontwikkeling van Origins was er al sprake van een uitstapje naar Griekenland. Later liet diezelfde bron weten dat men deze locatie zou bewaren voor de volgende Assassin’s Creed, deze die nu gaat komen dus.

Als we nog dieper in de zoutbus duiken dan is Griekenland al openlijk gehint. Art Director Raphael Lacoste liet een vakantiekiekje zien van zijn reis naar Griekenland. Nou, als dat geen hint is, dan weten we het echt niet meer. Iemand die een foto van zijn vakantielocatie laat zien.

Wat weten we wel. De volgende zal ergens in het najaar van 2019 uit gaan komen en dat men nu volop, sinds het begin van 2017, bezig is met de ontwikkeling van de game. De hoofdbron van al deze info is geen kleintje. Het is dezelfde bron die veel juiste informatie over Origins heeft gelekt waaronder de locatie, de naam en art die op een t-shirt te zien was. Wij blijven het op de voet volgen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments