Ubisoft’s grote open wereld RPG game, The Division, is een game waar velen naar uitkijken. Ubisoft heeft voor het ontwikkelen van deze game nog wat extra mankracht ingeschakeld. Het team wat de multiplayer van Assassin’s Creed en Splinter Cell bouwde komt de ontwikkelaars versterken.

De teams die al aan The Division werken zijn Massive Entertainment in Zweden, Red Storm in Amerika en Ubisoft Reflections in Engeland. Het team wat hier aan toegevoegd wordt is Ubisoft Annency uit Frankrijk.

Rebecka Coutaz, studio manager bij Annency, is zeer enthousiast dat ze mag samenwerken met de bovengenoemde teams.

“Wij hebben veel ervaring in multiplayer online games en dit project stelt ons in staat om (technische) kennis op te bouwen op andere gebieden. De samenwerking met de andere studio’s gaat heel soepel waarbij we nauw samenwerken om zeker te zijn dat we de hoge verwachtingen van de spelers tegemoetkomen in deze game.”

2448815-behdsv0ciaanwr3

Een post op Ubisofts officiële blog vermeldt dat de rol van het Annency team nog geheim wordt gehouden, ook al is het zeker dat ze werken aan de multiplayer. Dit komt ook naar voren in Coutaz’ woorden. Het is gebruikelijk binnen Ubisoft dat meerdere teams samenwerken aan één titel. Assassin’s Creed Unity werd gemaakt door 10 Ubisoft teams.

Tom Clancy’s The Division, die werd aangekondigd tijdens de E3 in 2013, biedt een open wereld en zal zich afspelen in New York City, midden in een virus pandemie en waarbij de Amerikaanse overheid niet meer bestaat. The Division zal aanvankelijk ergens in 2015 moeten uitkomen op de Xbox One en andere platformen.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties