In de afgelopen jaren heeft Ubisoft behoorlijk wat bereikt met hun Assassin’s Creed serie. Zo zijn er al flink wat games en mochten we vorig jaar een heuse film aanschouwen in de bios. Nu is er bekend gemaakt dat er een ware anime aan zit te komen.

アサシンクリード

Adi Shankar maakte met onderstaande Facebook post bekend dat hij een nieuw project heeft uitgekozen. En laat dat een hagelnieuwe anime zijn van deze grootse serie in de gamewereld. Adi Shankar is zelf bekend als producer van films als Dredd, The Grey, Lone Survivor en zo produceerde hij ook de net uitgekomen Castlevania anime. Wat mij betreft stuk voor stuk goede films en een erg interessante serie. Ik ben dan zelf ook behoorlijk benieuwd hoe hij de AC-serie kan omtoveren tot een echte anime en in hoeverre dit ook echt als anime gezien kan worden. Helaas moeten we het voor nu nog even doen met de informatie die we hebben. Zodra er meer bekend is laten we dit natuurlijk direct weten!

“Het verheugt mij om jullie te kunnen vertellen dat ik mijn volgende project heb gekozen! De eerste editie van Assassin’s Creed heb ik gespeeld in het jaar dat ik ben verhuisd naar Los Angeles om mijn droom te achtervolgen. Op dat moment kende ik helemaal niemand in die industrie en had ik nooit kunnen bedenken dat op een dag Ubisoft mij zou vragen om van de wereld van Assassin’s Creed een eigen verhaal te maken in de stijl van anime. Als iemand je verteld om niet je passies te volgen zitten hij/zij fout.”

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments