In september vorig jaar kwam Microsoft met een nieuwe Xbox Exclusive genaamd Recore. De platform game wist onze redacteur Jeff aardig wat plezier te brengen. Afgelopen december kondigde Microsoft Studios extra dlc aan en het ziet er naar uit dat deze af is en samen met een Definitive Edition komt.

De USK een Duitse organisatie die verantwoordelijk is voor het beoordelen van software heeft namelijk op zijn site een classificering voor Recore: Definitive Edition geplaatst. De game zou 20 maart jongstleden beoordeeld zijn en een beoordeling hebben ontvangen.

Dit zou betekenen dat de game ook de nieuwe dlc bevat en dat deze dlc al klaar is. De dlc zou content bevatten die uit de originele game gelaten is door een gebrek aan tijd. De content zou bestaan uit een nieuw bot (die op de cover van de game staat) en een map die in Recore zelf al aanwezig is, maar duidelijk niet af is. Zo zijn er in de originele game in deze map geen vijanden.

Vlak na de classificering van de USK lieten de ontwikkelaars via Twitter weten druk bezig te zijn met de T8NK frame, HDR en meer. Microsoft heeft echter zelf nog niks aangekondigd, wanneer de vernieuwde editie van de game moet uitkomen is dus nog onbekend. Wij houden je op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments