Vandaag is bekend gemaakt dat Quantum Break pas in 2016 wordt gelanceerd. Waarom hier voor gekozen wordt lees je verder in dit artikel. 

In een eerder stuk van ons kon je al lezen dan Phil Spencer zei dat ze gewoon de koers doorzetten met een geweldige line-up aan games in 2015. Halo 5: Guardians, Rise of the Tomb Raider, Fable Legends,Forza Motorsport 6 komen in 2015 uit en meer gave games zullen de komende maanden bekend worden gemaakt. Om deze stroom van geweldige games voort te zetten zal Quantum Break dus in het nieuwe jaar uitkomen.

Shannon Loftis hoofd PR Microsoft Studios:

Met zoveel Xbox One games die gereleased worden dit jaar, hebben wij er bewust voor gekozen om Quantum Break uit te stellen zodat wij wederom in 2016 een monster IP kunnen brengen.

Dit komt overigens niet als een totale verassing want Phil Spencer zei in 2014

Er komt zoveel uit tijdens de feestdagen in 2015 dat we misschien wat titels moeten verschuiven.

 

Het is natuurlijk doodzonde dat deze game zo laat uitkomt voor de mensen die hier echt veel zin aan hadden. Het positieve er aan is dat wij niet al onze zuurverdiende centen in de feestdagen in eens hoeven te spenderen.  Sam Lake van Remedy liet het op Twitter nog even weten dat de game nu gepland staat voor:

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties