Afgelopen week was er verwarring omtrent Quantum Break. De game die eigendom is van Microsoft verlaat namelijk zomaar de Game Pass, wat is er aan de hand?

Microsoft liet afgelopen week weten dat een probleem met de licentie van de game de oorzaak is dat de game van Game Pass wordt verwijderd. Men liet weten te werken aan een oplossing. Het probleem werd echter niet omschreven en dit zorgde bij veel gamers voor vraagtekens.

Ondertussen heeft ontwikkelaar Remedy Entertainment gereageerd via Twitter en zij geven opheldering. De licenties van de game zijn verlopen en men is druk bezig om deze te verlengen. Volgens Remedy zal de game zeker terugkeren naar de Game Pass.

Quantum Break viert vandaag toevallig zijn verjaardag, de game verscheen precies zeven jaar geleden. De game kreeg veel lof vanwege het feit dat de game zich liet spelen als een tv serie. Daarnaast had de game met acteurs als Shawn Ashmore, Aiden Gillan, Dominic Monaghan en de recent overleden Lance Reddick een ijzersterke cast.

De game was daarnaast een exclusieve first party titel voor de Xbox One en Microsoft Windows. Mocht je hem nog nooit gespeeld hebben, dan heb je nog even de tijd. Daarna verdwijnt de game dus tijdelijk van Game Pass. Wanneer hij weer terugkomt is nog niet bekend, we houden je op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties