Slightly Mad Studios heeft laten weten dat zij voor de Scorpio een aangepaste versie maken van Project Cars 2. Hierbij gaan ze écht alle kracht die het apparaat in zich heeft gebruiken. Dat belooft natuurlijk heel veel goeds!

Lastige situatie

De PS4 Pro ligt natuurlijk al een tijdje in de schappen, terwijl de Scorpio nog niet eens een officiële releasedatum heeft. Dat maakt sommige fans best een beetje bang. Want sommige games krijgen al een update voor de PS4 Pro, maar zouden uitgevers later dan aan nog een update willen werken voor de nog krachtigere Scorpio?

Daardoor denken er een hoop fans dat alle kracht die de Scorpio zal bezitten niet volledig wordt benut. Want er zullen best wat uitgevers zijn die de Scorpio versie laten draaien met dezelfde update van de PS4 Pro. Dat scheelt ze natuurlijk heel wat tijd en geld, maar daardoor lopen de Scorpio spelers wel wat mis! Gelukkig denken de ontwikkelaars bij Slightly Mad Studio’s daar heel anders over! Want zij staan al te popelen om met de Scorpio te kunnen werken.

Dat wordt scheuren in hoge kwaliteit op de Scorpio!

Slightly Mad Studios pakt het goed aan

In een interview heeft Slightly Mad Studios, bekend van onder andere Project Cars, aangegeven dat zij alles uit de Scorpio zullen halen. Ze vinden het leuk om te zien dat hun nieuwe engine voor Project Cars 2 zo op volle kracht kan worden gebruikt. Het technische team heeft al verschillende mogelijkheden bedacht om Project Cars 2 nog mooier te laten draaien op de Scorpio.

Hoe dan ook gaan ze bij Slightly Mad proberen alles uit de nieuwe console te halen. Dat is natuurlijk erg goed om te zien, want als ze het goede voorbeeld geven dan is er ook een grote kans dat andere uitgevers hiermee aan de slag gaan.

Ik ben heel benieuwd wat Slightly Mad allemaal gaat veranderen aan Project Cars 2 om hem optimaal te laten draaien op de Scorpio. We moeten nog wel even wachten, want de release van Project Cars 2 staat eind 2017 gepland. De Scorpio heeft nog geen officiële releasedatum, maar ik hoop natuurlijk wel dat ze ongeveer tegelijk zullen uitkomen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties