Project Cars 2 is nog maar net uitgekomen, maar de CEO van Slightly Mad Studio’s heeft al een aantal uitspraken gedaan over wat hun nieuwste project zou kunnen gaan worden. Fast and Furious-fans doen er goed aan dit project te gaan volgen.

Tijdens een stream van Project Cars 2 kwam de grote baas van Slightly Mad Studio’s, Ian Bell, ook even langs voor een praatje over die game. Best leuk, maar het werd pas echt interessant toen hij met hints begon te strooien over hun volgende project.

Raad eens wat de nieuwste Need for Speed aan het doen is en welke Hollywood-film ze proberen te kopiëren. Ik kan je ook vertellen dat wij een zesjarige deal met dat grote Hollywood-bedrijf hebben om games te maken die alles wat Need for Speed nu aan het doen is gaan overtreffen.

Wat ze dan precies gaan doen, daar kon Bell nu nog echt niks over vertellen (“waarschijnlijk binnen nu en drie weken”) maar hij hield vol dat het “awesome” gaat worden.

De uitspraken over de nieuwste Need for Speed klinken best stevig en dat is ook niet geheel verwonderlijk. Slightly Mad Studio’s was namelijk verantwoordelijk voor Need for Speed: Shift en het tweede deel daarvan. Bijna was er ook een derde Shift verschenen, maar het schijnt dat EA die titel cancelde, ongeveer drie weken voordat men aan die game zou beginnen. Echt hele goeie vriendjes zijn EA en Slightly Mad sindsdien niet meer.

Wij hebben geen respect meer voor EA. Ik zal nooit meer een deal sluiten met hen.

Klinkt getergd en alsof ze ten koste van alles een betere game willen afleveren dan wat EA zal gaan doen met Need for Speed Payback. Ik ben benieuwd in elk geval.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties