Eddie Zarick staat bekend om zijn technische creaties. Zijn laatste aanwinst: een PS4-Xbox One combi.

Gisteren heeft Eddie zijn nieuwste creatie gelanceerd: de PlayBox 4One MkII.  Na veel uitproberen en onderzoeken van het eerste prototype, is dit uiteindelijk de versie die vanaf nu te bestellen is. De machine heeft een PS4 en een Xbox One onder de motorkap zitten. De PS4 zit links, de Xbox One rechts. Hij heeft een 24” intern LCD scherm en een extra HDMI uitgang als je de machine aan je tv wil koppelen. Het interne scherm moet, in verband met de warmteafvoer, wel open staan om de machine te laten werken. De machine heeft ook een USB aansluiting voor de Xbox, een schakelaar om aan en uit te zetten en te wisselen tussen de twee consoles. De PlayBox heeft maar één stroomaansluiting nodig.

Het scherm is een 24” Vizio 1080p LCD monitor met eigen wifi connectie heeft waardoor je ook zonder de consoles op te starten, naar Netflix kan kijken. De PS4 en Xbox One zijn de standaard versies. Het gebruik van de Kinect of de PS4 camera is niet mogelijk omdat de ports voor deze extra’s niet konden worden verplaatst. Hij werkt alleen op het lichtnet (heeft dus geen ingebouwde accu).

Dan de prijs. Nah, die is niet voor de poes. Het systeem gaat de markt op voor $2595. Als je Eddie vraagt jouw eigen Xbox en PS om te bouwen, dan kost het je ‘maar’ $1995. Koopje toch? Schrikken deze prijzen je niet af? Dan kan je hier je PlayBox bestellen.

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Martin Katerberg
Martin Katerberg
8 jaren geleden
Antwoord aan  Jeffrey

Lol