People Can Fly voegt met Outriders Worldslayer endgame toe

In 2021 hebben we een aantal weken van Outriders genoten. We waren echter ook kritisch en onze voornaamste kritiek (review) was het gebrek aan endgame. Daar lijkt met Outriders Worldslayer verandering in te komen! Wat zijn we te weten gekomen over de uitbreiding die op 30 juni 2022 zal lanceren?

Outsiders Worldslayer is een uitbreiding op de in april 2021 uitgebrachte Outriders. Outriders is een tamelijk brute co-op looter-shooter voor 1 – 3 spelers in een origineel, donker sci-fi-universum, waarin je kunt kiezen uit vier classes om je eigen Outrider te maken en vijanden te killen met een heel scala aan indrukwekkende wapens en skills.

Met de uitgave van Outriders Worldslayer zul je ervoor kunnen kiezen om de campagne opnieuw te gaan spelen, je character over te dragen of een level 30 boost aan te vragen, waarmee je vervolgens met de nieuwe content aan de slag kunt. Waar in Outriders de gebeurtenissen op planeet Enoch centraal stonden, duiken we in Worldslayers dieper de landschappen in en zullen we ons aan de Trial of Tarya Gratar gaan wagen. Deze trial moet de endgame worden en zou garant moeten staan voor honderden uren aan content. In een uitgebreide developer vlog wordt er meer over uitgelegd.

In Worldslayer zul je dus een compleet nieuw gebied gaan verkennen. In de trials of Tarya Gratar ga je aan de slag met een scala aan eindbazen, maar kun je tevens uitstapjes maken naar zogenaamde Troves. Uitdagende gebieden waar bergen met loot op je liggen te wachten. Ontdek nieuwe legendarische uitrustingen, waaronder de nieuwe Apocalypse-uitrusting met een derde Mod-slot. Ook is er met de Ascension-levels een nieuw progressie systeem toegevoegd en kun je de Trials uiteraard op hogere Tiers doorlopen voor betere loot.

We wilden met WORLDSLAYER echt een nieuwe ervaring creëren met meer van alles waar spelers het meest van genoten in de originele OUTRIDERS. Het meeslepende nieuwe verhaal van WORLDSLAYER loopt direct over in de endgame en de Trial of Tarya Gratar.

De endgame is zo gebouwd dat alle nieuwe en uitgebreide functies van WORLDSLAYER bij elkaar komen om onze meest toegewijde spelers een bevredigende ervaring te bieden, met honderden uren gameplay en zinvolle progressie

Kmita, creative director van OUTRIDERS en People Can Fly

Kom maar door!

Vorig jaar heb ik behoorlijk van Outriders genoten, maar na een uurtje of 25 deze game gespeeld te hebben was ik er ook wel weer klaar mee. Mijn character was gelevelled en de Expeditions vond ik zelf niet super interessant om lang te blijven spelen. Met de Worldslayers uitbreiding zie ik veel meer potentie en denk ik dat Outriders interessante endgame zou kunnen bieden. Het nieuwe progressiesysteem ziet er met name interessant uit.

We weten al dat de game lekker speelt. Hopelijk brengt de nieuwe uitbreiding ook nog wat meer variatie. In ieder geval ben ik voldoende overtuigd om in deze game weer de nodige uurtjes te gaan stoppen. De game moet op 30 juni 2022 te spelen zijn. Ga jij met Outriders Worldslayer aan de slag?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties