Titanfall 2 is echt zo’n game die een beetje in de luwte van het grotere geweld hangt. Toch is het één van de weinige games die je echt waar voor je geld geeft. Gratis DLC’s.

Ik ben fan van deze serie. Titanfall was altijd mijn ding. Op de Xbox 360, daarna op de One. Deel 2 was even slikken want ik was ergens het Titanfall gevoel kwijt in dit deel. Maar na even doorzetten, is dat weer helemaal terug. Het mooie van Titanfall is dat de makers je blijven trakteren op nieuwe inhoud en dat zonder iets te betalen. De makers van Titanfall, Respawn, hebben zich altijd zeer duidelijk afgezet tegen het hele Season Pass systeem. De zesde DLC gaat deze week gelanceerd worden.

Retro

Die DLC’s bestaan tot nu toe bijna altijd uit de retro maps uit deel 1. Wel totaal opgepoetst en verbeterd. Zo hebben we Colony, Angel City en Relic al in onze verzameling gehad. Nu komt daar Wars Games bij. Dit is de training map waarin je in een gesimuleerde omgeving met stukken uit alle maps van deel 1 speelt die de naam War Games had in deel 1.

Ook komt er een nieuwe Live Fire map, Traffic, bij, een nieuwe executie animatie en een derde weapons slot voor Pilots. De 27e moet hij voor de bezitters van de game binnen te halen zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments