Voor de vaste spelers van Rainbow Six Siege was het al helder, Operation Health is een succes. De laatste update die dit groot onderhoud moet afsluiten is nu live.

Men heeft veel werk verzet bij Ubisoft. Één van de grote ergernissen in de game was de ellenlange wachttijden voordat je in een game terecht kwam. Zeker als solist was dit bijna onmogelijk. Het zoeken van één of twee spelers om het team vol te maken was blijkbaar erg lastig. Sinds Operation Health zijn eerste updates heeft losgelaten, is er een wereld van verschil te merken. Je zit binnen twee minuten in een game en een groot voordeel is dat er nu een partyleader is die de game moet starten en ook beslist of je met de hele party er weer uit gaat. Dit is al een aanzienlijke verbetering.

Deze laatste update, versie 1.32, is vandaag vanaf nu downloadbaar en 633MB groot. Hij richt zich op gameplay issues en introduceert de Alpha Packs, die trouwens niet direct al beschikbaar zullen zijn.

Alpha Packs

Deze packs geven je gratis verfraaiingen die je verdient met het spelen van de game. Tot nu toe moest je deze kopen met ingame credits of via gekochte punten. Nu wordt het meer een loterij, vergelijkbaar met de kisten in Battlefield 1, die je zo nu en dan krijgt. Er zitten skins en exclusieve Legendary tier items in. Om de lancering te vieren krijgen alle spelers 1 gratis Skin Pack.

Hibana

 

Bij Hibana zijn er wat fixes. Pellets die niet exploderen zijn gefixed. Ook pellets die niet zichtbaar worden als je ze tussen twee versterkte muren schiet, zullen nu ook zichtbaar zijn. Het laten exploderen van pellets in de lucht, is nu ook niet meer mogelijk. De sets moeten afzonderlijk worden geactiveerd.

Spawn killing in Kanal

De update heeft ook een aantal fixes die het spawn killen in Kanal lastiger maken. Op dit moment hebben verdedigers zicht op bepaalde spawnplekken waardoor zij aanvallers direct kunnen neerschieten bij het spawnen. Dit is gecorrigeerd.

Coastline

Sommige muren in de Coastline map kon je niet goed slopen. Men heeft de muren herbouwd en nu zouden ze op een juiste manier sloopbaar moeten zijn.

Zodra Operation Health helemaal is afgerond, zal Season Three eindelijk beschikbaar komen. Dit zal media augustus gaan zijn. Dan komen de Hong Kong operators vrij. In November zal Season Four dan komen met de Koreaanse special forces.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties