High on Life was één van de hoogtepunten afgelopen Xbox & Bethesda showcase. Een concrete releasedatum is het enige waar we nog op aan het wachten waren. Deze hebben we inmiddels gekregen!

Het gebeurt niet vaak dat we als redactie unaniem enthousiast zijn over een nieuwe game die aangekondigd wordt. Bij het zien van de aankondigingstrailer van High on Life gingen echter bij ons allemaal de handjes omhoog, zoals je wellicht ook al tijdens onze wekelijkse podcast gehoord hebt. De eerste indrukken zijn goed. We zien een sfeervolle game, met veel humor, leuke dialogen, mooie werelden en lekkere shooter-actie. Met de bedenkers van Rick and Morty aan het roer van deze game, kijken we alvast met veel vertrouwen naar de release van deze game uit.

Het lijkt er op dat de releasedatum per ongeluk gelekt is. In de Xbox Store was namelijk te zien dat High on Life vanaf 25 oktober 2022 via Xbox Game Pass te spelen zou zijn. Niet veel later hebben de ontwikkelaars via Twitter laten weten dat we de game dan inderdaad mogen verwachten.

Wat is jouw eerste indruk van deze game? Kijk je er naar uit?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties