Een logisch gevolg van het publiceren van een gerucht is dat je er soms op terug moet komen. Zo ook het gerucht rond Bad Company 3. De game is niet in de maak.

Voor als je het gemist hebt, dit is het artikel van afgelopen week waarin ik schreef dat Bad Company 3 in ontwikkeling zou zijn. Het gerucht was de wereld in geholpen door een YouTuber met de tag ‘AlmightyDaq’. Deze gast bracht eerder ook al geruchten naar buiten over Battlefield 1 en daar kreeg hij gelijk in, dus dit leek ook niet slecht.

Toen kwamen er ineens meerdere geluiden die deze berichten in twijfel trokken. Eurogamer heeft contact opgenomen met AlmightyDaq en gevraagd wat er nu aan de hand is.

Er zijn 2 games in de maak. Ik weet dat Dice Sweden bezig is met WW2, daar gaat mijn volgende video ook over. De info die ik lekte ging over Dice LA.

Om maar met de deur in huis te vallen, er komt geen Battlefield Bad Company 3 in 2018. Dice LA was voorheen EA Los Angeles en Danger Close. Zij hebben zich altijd beziggehouden met het ondersteunen van de hoofdstudio van Dice en het maken van content voor na de launch van een game. Het lijkt er dan ook op dat AlmightyDaq wat te voorbarig was. Hij had destijds overduidelijk info over Battlefield 1 en heeft toen waarschijnlijk ook diverse ideeen gehoord over Bad Company 3 en van daaruit de conclusie getrokken dat die game in 2018 zou komen.

Deze geruchten is hij nu zelf ook op teruggekomen. Hij heeft de titel van zijn vorige video aangepast en nu ook een nieuwe gepost waarin hij gedeeltelijk terugkomt op wat hij al had gezegd, gedeeltelijk zijn gram haalt over andere YouTubers die hem in twijfel trokken en gedeeltelijk bevestigd wat hij tegen Eurogamer zei, namelijk dat Dice Sweden met een WW2-game bezig is.

Voor wat betreft Battlefield Bad Company 3, er zit niets anders op dan maar te blijven hopen dat die game ooit nog eens komt.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties