Dat het niet lang meer zou duren voordat nu officieel het doek van de nieuwe Battlefield game getrokken wordt, dat wisten we al. Nu is er dan ook werkelijk een datum en tijdstip bekend.

Onlangs lekten de eerste beelden van de nieuwe Battlefield. Ondanks de lage resolutie van de afbeeldingen kon je daar duidelijk uit opmaken dat de game zich afspeelt in de nabije toekomst. Dat wordt nog eens bevestigd door de vrij irritante teaser die gisteren via Twitter is gedeeld.

De blauwe strepen over het beeld hebben wel wat weg van een glitch. Dit verwijst naar een digitaal tijdperk. Op 9 juni mag je er om 4 uur ’s middags voor gaan zitten. Met of zonder Cup-a-Soup. Een zekerheid is de implementatie van dynamische weersomstandigheden. Ik denk verder aan extreme weersomstandigheden met mogelijk rampzalige gevolgen. Verder zitten er modi tussen waarbij je op de Xbox met maar liefst 128 spelers tegelijk los kunt gaan.

We hebben eerder wel verwezen naar deze game als Battlefield 6. Opvallend genoeg wordt geen cijfer getoond in de teaser. Hopelijk wordt er bij de officiële onthulling nog een subtitel of een cijfer aan toegevoegd. Of moeten we Battlefield straks meer zien als een live service platform? Een project waar aan toegevoegd blijft worden? Ik denk dan ook aan de Forza Motorsport onthulling van verleden jaar, waar het nummer 8 opvallend genoeg ontbrak. Hebben we hier een trend te pakken?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties