Van de pot gerucht: Bad Company 3 komt eraan

Sommige geruchten zijn gewoon te lekker om niet te vermelden. In dit geval gaat het om geruchten rond Bad Company 3. Zoutvaatjes klaar?

Een YouTuber met de alias AlmightyDaq beweert namelijk dat hij inside information en beelden heeft van het kantoor van Dice in Los Angeles. Dit zou dan moeten gaan om Battlefield Bad Company 3.

Hij beweert dat de setting van de game zich in en rond de Vietnam-oorlog afspeelt en ook invloeden vanuit de Koude Oorlog heeft. Het verhaal zou overigens niet helemaal historisch correct zijn.

De gamemodes voor de multiplayer die deze gast noemt zijn: Conquest, Rush, Operations, Domination en Team Deathmatch. De wapens die je hier zou kunnen gebruiken zou een mix worden van wapens uit de Vietnam-oorlog en het Koude Oorlog-tijdperk.

Voor de rest gaat het voornamelijk over maps, customization en voertuigen. Wat nog wel interessant is, is het stukje over microtransacties. Dit zou eenzelfde model gaan volgen als de Battlepacks uit Battlefield 4, maar kan gezien de controverse rond Star Wars Battlefront 2 ook nog volledig geschrapt worden.

De game zou tijdens de E3 aangekondigd moeten gaan worden.

Hoe deze ‘AlmightyDaq’ aan deze informatie is gekomen en hoe betrouwbaar dit alles is, is onbekend. Ik raad je dan ook aan om dit alles met een flinke korrel zout te nemen. Echter, het is alweer een tijdje geleden dat de laatste Bad Company uitkwam en fans roepen al jaren om een nieuw deel, dus het zou zomaar kunnen. We houden jullie op de hoogte.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties