Weten je het moment nog dat je voor het eerst een game-headset opzette? Je hoorde voetstappen van je tegenstanders in games als Call of Duty en Battlefield. Ook de muziek klonk beter en de stemmen van de gasten waar je al jaren mee gamede klonken anders. Maak  je borst maar nat, want Turtle Beach komt met zijn najaarscollectie. Lekker voor onder de kerstboom of via de schoorsteen straight into your livingroom, door witte piet.

Earforce XO ONE Product Photo

Onder de al bestaande XO Four en Seven komt nu de Ear Force XO One. Deze bedrade stereo-headset heeft krachtige 50 millimeter speakers wat in elk geval garant staat voor een duidelijk geluid, cruciaal voor games. Met de inbegrepen audio-controller kun je de chat eenvoudig regelen en gebruikmaken van basboost en mic-monitor. Dat laatste kennen we van Turtle Beach en zorgt ervoor dat de chat altijd boven de game uit te horen is.

Earforce Stealth 500X Product Photo

De Ear Force Stealth 500X is compleet draadloos, dus geen draadjes naar de console of controller. Het biedt daarnaast 7.1 surround sound met DTS ondersteuning. Naast de welbekende snufjes van Turtle Beach bevat de Stealth 500X ook een mobiele kabel om bijvoorbeeld een telefoon aan te sluiten om films te kijken, muziek te luisteren of om oproepen te beantwoorden.

De prijs van de XO One is 80 dollar en de prijs van de Stealth 500X is gespot op 230 dollar.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties