De zomer is zo goed als voorbij en de blaadjes vallen van de bomen. De beste periode voor gamers, want het betekent: kachel aan en gamen! Geen probleem met de Xbox One X in aantocht. Maar wil je het beste geluid? Kijk dan even mee naar de line up van dit najaar wat betreft headsets!

LucidSound LS15X

LucidSound is een nieuwe speler op de markt van gaming headsets. Vorig jaar bracht men de eerste lijn headsets uit, die zich richtte op de pc. Nu is het de beurt aan de Xbox. De LucidSound LS15X is een draadloze in-ear gaming-headset die ook nog eens ondersteuning biedt voor surround. De headset weegt bijna niks en vanwege de oordopjes worden irritaties als zweet, pijnlijke oren en hoofdpijn verleden tijd. Daarnaast is de headset ideaal voor mensen met oorbellen of een bril. De headsets van LucidSound zijn uniek omdat ze als eerste headsets hebben die via wifi-techniek direct met je Xbox verbonden kunnen worden. Dus transmitters en kabels zijn verleden tijd! Ook al is de headset klein, het aanpassen van je game- en chatgeluid is geen probleem. Oh ja, en ben je je oordopjes even zat? Dan kun je gebruik maken van de ingebouwde speakers!

Geschatte prijs: €99,-
Releasedatum: Feestdagen 2017

LucidSound LS35X

Met de LS35X van LucidSound krijgen we een surround sound headset die superieur geluid en een heldere chat belooft. Op Gamescom mocht Jeffrey deze headsets al testen en onze Twentenaar was behoorlijk enthousiast, het is namelijk mogelijk deze headset in alle richtingen te buigen, een echte krachtpatser dus! De headset beschikt over een aluminium frame, memory foam en aanpasbare audiodrivers. De LS35X beschikt daarnaast over een afneembare microfoon. Moet men je dan toch snel horen? Dan is er nog de ingebouwde microfoon. Oh ja, en de toegankelijkheid van de headset moet het beste ooit zijn. Je volume en mute knoppen zijn binnen handbereik zonder je game te storen! De LS35X is een allround entertainment-headset voor jouw Xbox en Windows 10 pc!

Geschatte prijs: €179,-
Releasedatum: Feestdagen 2017

Turtle Beach Stealth 600

Turtle Beach, wie kent ze niet. Met de Stealth 600 brengt men de opvolger van de Stealth 500X. Deze headset met 50 mm drivers is draadloos en komt met een nieuw ‘flip up’ systeem. Hiermee draai je je microfoon omhoog om jezelf te muten. De Stealth 600 komt met de beste functies waaronder Superhuman Hearing, waarmee je bijvoorbeeld voetstappen en reloads extra goed hoort. Daarnaast maakt de Stealth 600 gebruik van het nieuwe ProSpecs design. Hiermee kun je ook comfortabel gamen wanneer je brildragend bent. Oh ja, de Stealth 600 biedt ook nog eens ondersteuning voor het nieuwe Windows Sonic Surround Sound.

Geschatte prijs: €99,-
Releasedatum: Nu beschikbaar

Turtle Beach Stealth 700

Met de Stealth 700 brengt Turtle Beach een echte krachtpatser. Deze draadloze premium surround sound headset komt met een hoofdband en oorschelpen van synthetisch leer. Dit zorgt voor meer comfort en een diepere bass, die samen met de krachtige 50mm-drivers geweldig moeten klinken. Daarnaast brengt de Stealth 700 Active Noise Cancelling en Bluetooth. Met de vernieuwde Audio Hub app kun je daarnaast je mic monitoring, audio presets en game- en chat-volume bijhouden. Uiteraard komt de Stealth 700 ook met het ProSpecs design, Windows Sonic Surround Sound en Superhuman Hearing. Game on!

Geschatte prijs: €149,-
Releasedatum: 12 september 2017

 

Razer Thresher

Razer, wie kent het niet? De nieuwe, compacte Razer Thresher brengt comfort naar nieuwe hoogten. Met de lichte memory foam, heb je het idee dat je helemaal geen headset op hebt. De headset zal vrij van storing zijn en moet met de ingebouwde knoppen makkelijk te bedienen zijn, zonder ten koste van je game te gaan!

Geschatte prijs: NNB
Releasedatum: Feestdagen 2017

 

We krijgen keuze genoeg als het gaat om het uitzoeken van een nieuwe headset dit najaar.

Welke headset zou jij halen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties