Nieuwe hero shooter ‘FragPunk’ brengt razendsnelle actie en unieke spelregels

FragPunk is een dynamische 5v5 hero shooter die spelers onderdompelt in intense, korte gevechten met een unieke twist: power-up kaarten die de spelregels per ronde kunnen veranderen. De game is tijdens de Xbox Showcase 2024 aangekondigd.

In bovenstaande trailer kunnen we een eerste indruk krijgen. Spelers kiezen hun held, wapens, en uit een selectie van meer dan 70 Shard Cards die activaties mogelijk maken en de gameplay elke ronde veranderen. Deze kaarten kunnen alles doen, van het verbeteren van sprongen tot het doen herleven van bondgenoten, wat zorgt voor constante strategische variatie en onvoorspelbaarheid in elk gevecht.

Met rondes die ongeveer 2,5 minuten duren, vereist FragPunk snelle reflexen, nauwkeurig richten en tactische keuzes. De game biedt 10 helden met uiteenlopende vaardigheden, waardoor spelers hun speelstijl kunnen aanpassen aan hun voorkeuren en de dynamiek van het gevecht.

De visuele stijl van FragPunk is opvallend en divers, met rijke kaartontwerpen die realistische en gestileerde texturen combineren. Graffiti, gedurfde kleuren, scherpe vormen en dynamische lijnen zorgen voor een levendige en meeslepende spelervaring.

In FragPunk zijn geen twee rondes hetzelfde, waardoor het spel een voortdurende uitdaging en vernieuwing biedt voor zowel casual spelers als hardcore fans van het hero shooter-genre.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties