Nieuw spel ‘Winter Burrow’ combineert gezelligheid met overleving in het bos

Een nieuw en hartverwarmend survivalspel genaamd Winter Burrow brengt spelers naar een betoverend boslandschap waar overleven en gezelligheid hand in hand gaan. Het spel is gisterenavond tijdens de Xbox Showcase 2024 aangekondigd.

In Winter Burrow verken je de wildernis, verzamel je grondstoffen, maak je gereedschappen, brei je warme truien, bak je taarten en ontmoet je de lokale bewoners. In bovenstaande trailer kunnen spelers een eerste indruk krijgen.

In het spel kruip je in de huid van een muis die terugkeert van een leven in de grote stad naar zijn vervallen jeugdhol. Het huisje, dat ooit je thuis was, ligt er verwaarloosd bij en je tante, die het zou onderhouden, is spoorloos verdwenen.

Spelers moeten de elementen trotseren en zich wagen in de ijzige wildernis om grondstoffen te verzamelen voor hun overleving en de lange weg naar het herstellen van hun hol. Pas op voor insecten en onthoud dat niemand alleen kan overleven. Vind nieuwe vrienden, breid je survivalhandboek uit en los het mysterie op van de verdwijning van je tante.

Winter Burrow biedt een overlevingsspel waarbij je in je eigen tempo kunt spelen. Je kunt je personage aanpassen, je hol versieren en een pad kiezen dat past bij jouw speelstijl. In Winter Burrow ben jij degene die het verhaal vertelt.

Met zijn unieke combinatie van survival gameplay en een warme, uitnodigende sfeer belooft Winter Burrow een onvergetelijke ervaring te worden voor spelers van alle leeftijden. De game moet begin 2025 op de Xbox Series X|S te spelen zijn. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties