Hea? Wat schrijft die Grunneger nou weer? Ja je leest het goed: geen Shift, Rivals, Carbon, Hot Pursuit, Most Wanted, Undercover of Pro Street etc.

Nee, de nieuwe nodigheid voor snelheid zal gewoon door het leven gaan als: Need for Speed. Maar, de game gaat terug naar zijn roots en elementen uit Underground integreren. En 15 juni aanstaande zal de game volledig uit de doeken worden gedaan door Electronic Arts tijdens de E3. Hooray!

De game wordt gezien als een reboot van de serie. Dit is de reden dat er geen subtitel meer aanwezig is. Echter, de racegame zal veel overeenkomsten met de Underground-serie hebben. Slecht nieuws is er helaas voor onze last-gen gamers; de game komt niet uit op de Xbox 360 omdat de console niet de kracht heeft om het doel te bereiken wat men voor ogen heeft. Wat echter wel veelbelovend is, is het feit dat de game zal draaien op de Frostbite engine. Dit is dezelfde engine als waar Star Wars Battlefront op zal gaan draaien. EA zou van plan zijn om de game deze herfst uit te brengen.

need_for_speed_2015-2-600x355

Need for Speed klinkt al met al veelbelovend, maar het wordt nog even afwachten natuurlijk. Wij zien het in ieder geval wel zitten. Wil je niks missen? WIj houden je op de hoogte.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties