Soms probeer je dingen te voorspellen zoals welke aankondigingen of games er komen op de E3 van 2019. Je kan in ieder geval Need for Speed van je lijstje afhalen, want die komt niet.

Het blijft een dingetje, die presentatie van Electronic Arts (EA). Vol met tenenkrommende momenten trappen ze meestal de E3. Het is doodvermoeiend, maar oh zo grappig om met je vrienden te kijken.

Wat zeker is, is dat er een nieuw Need for Speed deel later dit jaar zal uitkomen. Dat is natuurlijk niet helemaal een verrassing gezien we bijna elk jaar een nieuw deel voor onze kiezen krijgen. De vraag is wel of ze met dit deel iets nieuws kunnen neerzetten. Need for Speed Payback was niet heel erg denderend en fans wachten al jaren op vernieuwing.

Er wordt gezegd dat ’traditie’ een rol zal spelen in het nieuwe deel, terwijl tradities misschien juist wel gebroken moeten worden om de franchise er weer bovenop te krijgen. Natuurlijk zitten er veel fans te wachten op een soort Underground remaster van vroeger, maar of ze die richting inslaan betwijfel ik ten zeerste. Sowieso staan ‘auto’s en customisation’ bovenaan de lijst. Dat mag ik toch wel hopen gezien het daar bijna altijd al om heeft gedraaid. Bij deze kan ik ook al bevestigen dat bij FIFA 20 ‘voetbal’ bovenaan de lijst zal staan.

Goed, voor nu dus weinig nieuws. We houden je up-to-date als we meer weten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties