Het is de tijd van het jaar dat de nieuwe sportsgames weer los gaan komen. Al is Fifa of PES in Nederland leidend, toch geniet de beste sportsgame die er is, toch wel enige aandacht.

NBA 2K16 heeft vorige week zowel een nieuwe trailer als zijn covers getoond. De trailer bevat geen gamebeelden maar is meer een introductie van  Spike Lee, de beroemde filmmaker, die mee zal gaan werken aan de verhaallijn oftewel de career-modus van NBA 2K16. Spike Lee is een groot NY Knicks fan en hij zit regelmatig op de tribune in de Madison Square.

De drie covers, waarvan het altijd een grote eer is om erop te mogen, laten NBA All-Stars Stephen Curry, Houston Rockets’ James Harden en New Orleans Pelicans’  Anthony Davis zien. Op hun verkiezing reageerde de spelers als volgt:

  • “Dit seizoen was een ongelooflijke reis voor mij en mijn teamgenoten. Geselecteerd worden als een cover athlete voor NBA 2K16 is een geweldige manier om dit jaar te vieren. Het is een zegen om te worden benoemd tot lid van deze speciale groep en ik ben vereerd. “- Stephen Curry, NBA 2015 Most Valuable Player
  • “Fans hebben de kans gehad een glimp op te vangen waartoe ik in staat was dit seizoen.  Dus ik ben vereerd om als NBA 2K16 cover athlete te worden erkend. Van kinds af aan droom ik ervan om het te maken. En om mijzelf op de cover zien is een ongelooflijk gevoel. “- James Harden
  • “Ik heb afgelopen jaren genoten om met 2K te werken. En het is een eer om te worden geselecteerd voor de cover van NBA 2K1. Als ik denk aan de spelers die mij voor zijn geweest op de NBA 2K covers voel ik mij nederig om tussen zo’n fantastisch gezelschap te zitten.”- Anthony Davis

CGrt4GbUkAAXUlP[1]

 

Natuurlijk kan je erop wachten dat de basketbalfans van deze wereld direct creatief bezig gaan zijn met deze cover. De dochter van Curry stal de show tijdens één van zijn laatste persconferenties. Ze is dus ook gelijk genomineerd door de fans.

 

Ik ga voor Stephen Curry van de Golden State Warriors. Simpelweg omdat zij nu de finals aan het spelen zijn en op dit moment met 1-0 voor staan op de Cleveland Cavaliers en hij de MVP van dit jaar is. Ik ga hem zeker weer aanschaffen (zoals elk jaar) en ben erg benieuwd wat deze nieuwe versie weer zal gaan brengen. Hoe dan ook, de game is en blijft met stip de beste.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties