Zoals je in een eerder bericht hebt kunnen lezen racet Project CARS de UK charts binnen. Bam, op numero uno! Nu heb ik de afgelopen dagen best moeten lachen. Want waar Rob al kan spelen omdat hij de games gewoon in NL koopt kon Jeff nog niet spelen en moet hij tot 12 mei wachten. Karma is a bitch Jeff! 

Maar goed Rob zit dus elke avond CARS te doen en dit gaat gelukkig niet ten koste van mijn game uurtje Evolve met hem. Rob geniet met volle teugen want het realisme van de game is geweldig. Hij heeft tot nu toe alleen nog maar de singleplayer gedaan. Rob heeft zelfs voor het spel een echt race stuurtje aangeschaft. Ik zie het al helemaal voor mij, een volwassen man van 52 die al brumment in zijn race stoeltje zit. BROEM BROEM daar komt coureur Rob aan. (commentaar Rob: ik zit heerlijk :-P) Maar goed, er schijnen dus problemen te zijn met de multiplayer van CARS en daar wordt nu wat aan gedaan.

Zo klaagden fans aan een gebrek aan goede multiplayer opties en het niet kunnen joinen van lobby’s van vrienden. Ze worden dan namelijk in random lobby’s gegooid met onbekende mensen. Natuurlijk ligt de schuld niet bij de makers van de game. Ze wijzen met een dikke middelvinger naar Microsoft. Ik vind dit erg vreemd omdat ze ook niet vertellen waar het dan aan ligt. Dus kortom, de schuld aan een ander geven maar niet willen zeggen waar de problemen dan liggen, erg jammer dit!

Of er dan ook een oplossing komt weten we niet. Wel is het team druk bezig om aan een patch te werken die de performance van de game met 4-7% verhoogd op de Xbox One.

“We are working hard to address issues raised on the initial release. Stay tuned … I can tell you that Xbox One will gain at least 4-7% performance in a patch shortly and address some of the controller issues,” said the developer, assuring players that “we will look for improvements.

Binnenkort kunnen jullie de review van Rob over deze game lezen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties