Rise of the Tomb Raider is deze maand de cover story game van het (online) tijdschrift Game Informer. Dit betekent dat er zeer binnenkort veel nieuwe informatie zal verschijnen en natuurlijk ook veel screenshots. Uiteraard zijn er al verschillende scans gelekt van het tijdschrift waarin we voor het eerst screenshots zien. Op vragen van ongeduldige fans besloot ontwikkelaar Crystal Dynamics daarom wat duidelijkheid te geven over de game.

TR2

Camilla Ludington is de stemactrice van Lara Croft uit de vorige Tomb Raider game en zij liet onlangs in een tweet weten dat 27 februari een datum is om in de gaten te houden. Op de 27ste van deze maand zal er een interview met haar verschijnen waarin zij uitleg geeft over de game en hoe zij alles ervaart. De kans is ook groot dat we tegen die tijd de echte screenshots te zien krijgen uit de uitgave van Game Informer en dus geen scans meer.

TR3

Lees hieronder de mini FAQ:

Vraag: Waarom draagt Lara bepaalde Yamatai uitrusting in de Rise of the Tomb Raider screenshots?

Antwoord: De game is nog lang niet klaar en er kan nog veel veranderen. Sommige uitrusting die je ziet in de screenshots zijn placeholders.

Vraag: Waar is Sam?

Antwoord: Sam is een redelijk belangrijk persoon in de Tomb Raider comics en haar verhaal gaat verder, we kunnen alleen nog geen duidelijke antwoorden geven over hoe dat gaat gebeuren.

Vraag: Onlangs zeiden jullie dat Crystal Dynamics zich helemaal niet druk hoeft te maken over de Xbox 360 versie van Rise of the Tomb Raider. Wat bedoelen jullie hier precies mee?

Antwoord: Toen ontwikkelaar Nixxes ons een demo toonde van de Xbox 360 versie, waren wij erg onder de indruk. De beslissing om ons volledig op de Xbox One versie te focussen werd toen heel makkelijk gemaakt. Lara is in goede handen bij Nixxes. Dit betekent dat wij ons volledig kunnen concentreren op de Xbox One versie en de console’s hardware daardoor flink pushen en ons niet druk hoeven te maken hoe dit geport moet worden naar de Xbox 360.

Vraag: Zijn de screenshots/scans uit Game Informer in-game screenshots?

Antwoord: Ja! Al het materiaal wat we aan Game Informer hebben gegeven betreft concept art en screenshots. Geen CG plaatjes.

Vraag: Wanneer gaan we gameplay van Rise of the Tomb Raider zien?

Antwoord: De Game Informer cover story is onze eerste grote onthulling van de game. Jullie kunnen uitkijken naar veel nieuwe content deze maand. Wanneer we gameplay gaan tonen is nog onbekend, maar we laten het aan jullie weten wanneer het zo ver is.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties