Eindelijk kunnen we op de Xbox One en Xbox 360 ook vrouwelijke(re) karakters in Minecraft aantreffen. Duurt even, maar dan heb je ook wat zullen we maar zeggen.

Alex_Pack_XBoxOne_Screenshot_06[1]Zes jaar na dato heeft ontwikkelaar Mojang ons dan eindelijk vrouwelijke karakters gegeven voor de console versie van Minecraft. Voor zover je van vrouwelijk kan spreken in een spel wat blokkeriger is dan een UPC/Ziggo kanaal met storing. Maar goed, voor de vrouwelijke gamers en de gamers die zich vrouwelijk voelen onder ons, kan je nu een paardenstaartje op je blokje plakken. Hoera!

Mojang brengt ,met de zogenaamde “Alex” skin, de mogelijkheid om naast een paardenstaart, ook voor dunnere armpjes te kiezen, iets wat schijnbaar vrouwelijk is. De haarkleur rood is ook wat “roder” gemaakt zodat je wat beter het verschil te zien tussen de mannetjes en de vrouwtjes. Het zijn kleine aanpassingen, maar in een spel wat qua graphics simpel is gehouden, is dit toch duidelijk genoeg om onderscheid te maken.

 

Voor de Xbox 360 bezitters onder ons heeft Mojang een leuk extraatje deze week. Met een update komt er nieuwe muziek in Minecraft en komen er meer achievements. Beide updates zijn geheel gratis en zullen vanaf vandaag te downloaden zijn.

minecraft

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties