Met de Lost Legends: Snow vs. Snouts update komt een einde aan een reeks van updates voor Minecraft Legends. Wat mogen spelers van de update verwachten en hoe gaat het verder met de game?

Snow vs. Snouts is een nieuwe uitdaging waarin je een verbeterde Redstone launcher gebruikt om Piglin bases te vernietigen vanaf een afstand in een winterlandschap.

De laatste update brengt nieuwe mobs en verbeteringen aan de gameplay en interface, gebaseerd op de feedback van de community. Helaas zal het bij deze update blijven. Er zullen geen nieuwe updates, uitdagingen of DLC worden uitgebracht voor Minecraft Legends. De bestaande inhoud en functies zullen beschikbaar blijven, laten de ontwikkelaars in hun blogpost weten.

Minecraft Legends kwam in april 2023 uit. Dat de ontwikkelaars aankondigen dat de laatste update uitgebracht wordt is sneller dan verwacht. Mojang heeft de reputatie haar games voor lange tijd te blijven ondersteunen, maar kiest bij Minecraft Legends er voor om de stekker er al na enkele maanden uit te trekken. Waarschijnlijk is de game niet het succes waar de studio op gehoopt had. De game lijkt ook niet echt te leven binnen de Minecraft-community. Ook binnen de XBNL-community horen we weinig gamers over Minecraft Legends. De game had zeker wel haar charme, zoals je in de XBNL-review hebt kunnen lezen, maar er was ook wel het een en ander op aan te merken. Helaas stop het Minecraft Legends verhaal hier. Wat vinden jullie van dit nieuws?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties