Minecraft Dungeons viert mijlpaal met het Festival of Frost event!

Nu online te spelen!

Minecraft Dungeons bestaat alweer bijna twee jaar en wordt sinds de release met enige regelmaat van nieuwe content voorzien. Niet zo gek dus dat de game deze week de 15 miljoen spelers weet aan te tikken! En dat gaan we natuurlijk vieren.

Zoals je hier hebt kunnen lezen, heb ik Minecraft Dungeons in 2020 met veel plezier gespeeld. Minecraft Dungeons biedt heerlijke action-RPG gameplay die voor beginners erg toegankelijk is en tegelijkertijd voor de ervaren speler enorm veel verdieping weet te bieden. De basisgame zit uitstekend in elkaar en met een aantal flinke DLC’s in 2020 en 2021 heeft de game inmiddels tientallen uren aan content te bieden.

De constante stroom van nieuwe dungeons heeft er voor gezorgd dat het spelersaantal gestaag is blijven groeien. Deze week heeft het team van Mojang na al hun inspanningen een mooie mijlpaal weten te bereiken. Met 15 miljoen spelers is het tijd om het succes te vieren.

Festival of Frost

Van 8 februari t/m 22 februari kunnen spelers aan het Festival of Frost deelnemen. In een persbericht laat het team weten dat er aan verschillende challenges deelgenomen kan worden. Door deel te nemen zul je cosmetics kunnen unlocken, waaronder de Ideologen Cape. Ook maken de seasonal trials van het Chills and Thrills event een terugkeer. Verschillende dungeons en de Towers hebben tevens een mooie winterse look gekregen.

Het tijdelijke event komt tegelijkertijd met een flinke patch. De patch moet een breed scala aan performance problemen oplossen. Een overzicht van de patch notes kun je hier lezen.

Speel je met ons mee?

Minecraft Dungeons is een 1-4 speler multiplayer co-op die ook binnen de XBNL-community nog steeds met enige regelmaat gespeeld wordt. Op onze Discord hebben we een subkanaal voor deze game en kun je andere spelers vragen om met jou mee te doen. Je kunt via deze link lid van de XBNL-Discord worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties