Minecraft Dungeons lanceert seizoen 3 met veel nieuwe content!

Later vandaag komt seizoen 3 in Minecraft Dungeons beschikbaar. Het nieuwe seizoen brengt de nodige nieuwtjes, zoals je in de developer vlog kunt zien. Wat mag je als speler verwachten?

Als fan van Minecraft Dungeons ben ik met de nieuwe update blij verrast. Siezoen 3 brengt namelijk naast een berg aan nieuwe cosmetics, ook flink wat nieuwe content.

Het thema van seizoen 3 is Fauna Faire. Dit betekent dat je allerlei huisdier gerelateerde items vrij kunt spelen: kleding, emotes en natuurlijk pets zelf. De update ziet er vrolijk en kleurrijk uit en de liefhebber van cosmetics kan dan ook naar hartenlust grinden om alles vrij te spelen.

Nieuwe Dungeon in de Jungle

Persoonlijk heb ik met de cosmetics in Minecraft Dungeons vrij weinig, hoewel ik het wel leuk vind om af en toe een nieuwe pet mee op avontuur te nemen. Veel belangrijker vind ik de nieuwe content. We zagen afgelopen twee jaar al een aantal nieuwe biomes toegevoegd worden. Met de lancering van seizoen 3 zal aan de Jungle een nieuwe Dungeon toegevoegd worden. Treetop Tangle biedt een nieuwe uitdaging en is gratis te spelen, waarmee overigens de gehele Jungle DLC vrij toegankelijk wordt. Het voltooien van de Treetop Tangle op Apocalyps+ zal de speler tevens de Treetop Untangled achievement (20 GS) opleveren. Op dit moment is het bij mij nog onbekend of aan de update ook nog andere achievements toegevoegd worden.

Enchantsmith

Persoonlijk vind ik de toevoeging van de Enchantsmith de meest welkome update. De Enchantsmith is in Highblock Halls vrij te spelen, waarna deze aan je kamp wordt toegevoegd. Bij de Enchantsmith is het mogelijk om je enchantments te re-rollen. Een super fijne update voor de spelers die met specifieke abilities graag spelen. De update geeft nog meer de mogelijkheid om je eigen voorkeurs build te optimaliseren.

Tower nu in multiplayer te spelen

Een andere toevoeging waarover ik blij verrast ben is de mogelijkheid om Tower in multiplayer te gaan spelen. Vooralsnog was dit event alleen in single player beschikbaar. Met de nieuwste update moet het mogelijk gaan zijn om de Tower in zowel couch co-op als online multiplayer (2 – 4 spelers) te gaan voltooien. Vanzelfsprekend wordt het aantal mobs aangepast wanneer je de Tower met meerdere spelers gaat betreden. Ook zullen aan de Tower nieuwe biomes toegevoegd worden.

Tot slot laten de ontwikkelaars in bovenstaande developers vlog weten dat vanaf 26 oktober het Spookyfest live gaat. Dit Halloween thema is inmiddels een terugkerende traditie, waarbij het als speler mogelijk is om 6 nieuwe time-limited gear items vrij te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties