In 2017 zijn er al veel trailers uitgekomen, maar de nieuwste van Middle-Earth: Shadow of War is toch wel het hoogtepunt tot nu toe. Nu is er inmiddels meer bekend over de game. 

Je kon bij ons al lezen over de aankondiging en trailer van de Middle-Earth: Shadow of War. Nu is ook nog bekend geworden dat de game een Play Anywhere titel wordt en ook een game is voor Project Scorpio! Op de Xbox One en pc (met Windows 10) komt de game op 22 augustus 2017 uit. Het zal ook een aparte game worden voor Project Scorpio, maar ik vraag mij af wat dit inhoudt. Elke game wordt ondersteund op Project Scorpio zo meteen, maar krijgt Middle-Earth: Shadow of War dan een soort ultra modus op Scorpio? We wachten het af. Het lijkt mij in ieder geval tof om complete legers op mijn scherm te zien met de kracht van Scorpio!

Shadow of War

Overal spelen

Voor de mensen die even zijn vergeten wat Play Anywhere inhoudt, je raadt het al, overal spelen. In feite komt dat neer op Xbox One en pc. Dus als je de game voor je pc koopt, dan kan je ‘m ook op Xbox One spelen en vice versa, de game is account gebonden. Je savegame, achievements, DLC en andere add-ons of in-game unlocks worden allemaal opgeslagen in de groene Xbox Live cloud. Op deze manier kan je lekker van je Xbox One af (voor als de TV wordt bezet door het gezin) en verder op je pc!

Het is goed om te zien dat steeds meer third-party ontwikkelaars dit initiatief van Microsoft ondersteunen, want het is ideaal voor de Xbox gamer die bijvoorbeeld misschien ook wel een dikke pc in huis heeft staan. Of de personen die zo meteen misschien beneden een Scorpio hebben staan en hun oude Xbox elders in het huis. Even genoegen nemen met de lelijkere variant op de Xbox One om het gezin Goede Tijden Slechte Tijden te laten kijken. Wat is nou belangrijker? Jongens die hun geaardheid in een tv serie ontdekken, of orcs afslachten in Shadow of War? Ik weet ’t wel!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties