Gatver! In een maand dat allerlei games worden uitgesteld, slinkt je backlog behoorlijk. Het einde van de stapel ’te spelen games’ komt in zicht en de paniek slaat toe. Wat nu?

Geen nood, op de XBNL-redactie hebben we nog een aantal games in de backlog liggen om te weg te geven. Games met een hoog ‘oh ja, die!’-gehalte. Games waarvan, als je het er over hebt, je vaak begint met ‘ken je deze nog’. Op de zogenaamde Throwback Thursday zullen we daarom komende weken de nodige games verloten. Deze week is dat Shadow of War. Lees snel verder om te weten te komen hoe je deze kunt winnen.

Hoe kan ik Shadow of War winnen?

Wil je de game winnen? Dan volg je ons op één van onze social media kanalen en drop je een comment in het bericht op het betreffende kanaal. Dus:

  1. Volg ons op Twitter, like onze Facebook-pagina of word lid van onze Facebook-groep
  2. Laat met een zo intimiderend mogelijk gifje in de comments bij dit bericht op Twitter of Facebook weten dat jij deze game moet krijgen!
  3. Optioneel: wil je jouw kans om te winnen vergroten? Deel (of retweet) het bericht of wordt lid van onze Discord!

Hoe en wanneer wordt de winnaar bepaald?

De actie staat 24 uur open en loopt tot vrijdag 24 januari 08:00 uur. Op diezelfde dag bepalen we wie de winnaar is. De winnaar wordt uit een digitale grabbelton getrokken. 

Hoe zit dat dan met die extra grote kans om te winnen? Als je ons bericht deelt op social media of lid wordt op Discord, dan stoppen we jouw naam twee keer in de digitale grabbelton. Simple as that.

Dus, wil jij deze game winnen? Zoek ons dan snel even op via Facebook of Twitter en laat je meest intimiderende gifje zien.

De winnaar wordt door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaar heeft daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurt zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments