Mega ‘day one’ patch voor The Outer Worlds

En nog veel meer nieuws van Obsidian's nieuwste RPG

Nog één week tot release! 7 dagen, 168 uur, 10080 minuten. Het is nu echt aftellen geblazen en dan kun je eindelijk aan de slag met The Outer Worlds. Wat voor nieuws druppelt er allemaal op de valreep binnen?

Diegene die XBNL een beetje volgt, weet inmiddels wel dat we op de redactie erg uitkijken naar The Outer Worlds. Menig keer zag je er al een artikel van voorbij komen, kwam het ter sprake tijdens onze wekelijkse Podcasts en hadden we een behind closed doors bij Private Division tijdens de Gamescom. We volgen het nieuws rondom de nieuwste RPG van Obsidian Entertainment op de voet en hebben ook nu weer het nodige te delen

Mega ‘day one’ patch

Zelf heb ik de game alvast gedownload, zodat ik direct op donderdagnacht 00:00 uur kan spelen. Geen enorm grote game, zoals de ontwikkelaars ook al meerdere malen hebben laten doorschemeren. Met ruim 37GB was de game snel binnen gehaald en dus klaar om stipt op middernacht te gaan spelen.

Tenminste, ik dacht dat ik dan direct zou kunnen gaan spelen. Dat is echter nog maar zeer de vraag. De ontwikkelaars van Obsidian hebben deze week namelijk laten weten dat er een flinke day one patch klaar staat voor de Xbox. Om precies te zijn een update van 38GB! Even groot dus als de game zelf. Mocht je de game fysiek kopen, houd er dan rekening mee dat het even kan duren en maak alvast wat ruimte vrij op je schijf.

4K resolutie alleen op de One X?

Er is echter nog meer nieuws. Met een ongekende gretigheid waren we er afgelopen week als de kippen bij om met jullie te delen dat The Outer Worlds alleen een enhanced editie zou ondersteunen voor de Xbox One X. 4K op je beeldscherm ‘X is gon’ give it to ya!’. We hielden het bericht netjes, maar natuurlijk werd er wel even gegrinnikt op de redactie. Private Division heeft echter laten weten dat er sprake is van een vergissing. Ook de concurrerende console met dat blauwe en witte logo kan rekenen op een enhanced edition voor de Pro. Het is ze gegund. No, really!

Is er dan nog meer nieuws te delen? Natuurlijk. De release is over exact een week en om het te vieren hebben de ontwikkelaars vanmiddag bovenstaande launch trailer gepubliceerd. Ga er maar even lekker voor zitten en maak je klaar voor hopelijk een nieuwe epische RPG. Enjoy!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments