Afgelopen maandag is een video vrijgegeven waarin het team achter Halo Infinite de multiplayer verder uit de doeken doet. Alles wat ik er van gezien heb stemde erg gelukkig.

Na de onthulling van de multiplayer van Infinite afgelopen zondag ben ik volledig verzadigd. “Ik zag dat het goed was.” 343 is het daar niet mee eens geweest en heeft in een kleine 13 minuten nog eens het een en ander verteld over de game. Zo wordt ingegaan op de Academy. Hierin kun je het opnemen tegen bots, computergestuurde tegenstanders, om in te komen zonder je statistieken om zeep te helpen… als je daar al om geeft. Eventjes warmdraaien, dat kan natuurlijk geen kwaad. Dit is immers topsport. Je zou zomaar buigpeesletsel op kunnen lopen.

Zonder dollen, de Academy is op een slimme manier in elkaar gestoken. Het kan beginnende spelers op weg helpen door in alle rust bekend te raken met ons gemeengoed. Ook wordt in de video gesproken over een AI. Het is een stem die je in de trailer van de show op zondag ook al in verschillende vormen voorbij hoorde komen. Toen kon ik het nog moeilijk plaatsen. Je kunt de AI afstemmen op jouw persoonlijke voorkeur. Het stukje intelligentie zal jou dan gedurende de match van de informatie en opbeurende teksten voorzien die jij nodig hebt om te presteren.

Verder zien we dat ook het personaliseren van je spartan een belangrijk onderdeel vormt in Infinite. Je moet hier geen last hebben van keuzestress, 343 biedt je nogal wat mogelijkheden tot het aanpassen van kleurstellingen, patronen en uitrustingsstukken. Ook voortuigen en wapens worden hierin meegenomen. Gelukkig hoeft dat niet ten koste te gaan van je speeltijd. Doe het lekker onder het poepen middels de Halo Waypoint app!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties