Marvel Heroes Omega komt naar de Xbox One

Alleen weten we nog niet wanneer precies

Marvel is hot! Het ooit zo noodlijdende bedrijf poept nu de één na de andere dikke film uit, en ook staat er een stapel games gepland. Zo ook Marvel Heroes Omega.

Marvel Heroes Omega is een free-to-play actie MMORPG van ontwikkelaar Gazillion waarin je met je favoriete Marvel helden Doctor Doom moet stoppen, voordat hij de wereld vernietigd. Het hele arsenaal aan helden komt weer voorbij, zoals Thor, Hulk, Spider-Man, Wolverine enzovoort. Het hele top-down perspectief doet denken aan Diablo en dat is niet zo gek, aangezien de baas van Gazillion, David Brevik, mede-oprichter van Blizzard North is. En Blizzard North heeft Diablo weer gemaakt.

Het verhaal in de game wordt geschreven door Brian Michael Bendis, de stripboekschrijver die verantwoordelijk is voor onder andere Ultimate Spider-Man, New Avengers, Avengers vs X-Men en vele anderen.

Playstation eerst

De game zit momenteel in de laatste fase van de besloten bèta en moet 23 mei ‘live’ gaan op de Playstation 4. Spelers die de live uitvoering van de game voor release kopen, krijgen een gratis pack met Daredevil .

Of dit ook voor de Xbox One zal gelden is nog niet bekend. Sterker nog, er is nog niet eens een releasedatum bekend voor die versie van de game. Gazillion is nog bezig met het voorbereiden van een bèta voor ons favoriete platform. De reden dat er niet een gelijktijdige bèta is, is volgens Gazillion omdat ze voor beide platforms de best mogelijke ervaring af willen leveren. Daar komt nog bij dat het team achter de game een behoorlijk stukje kleiner is vergeleken met de teams die werken aan bijvoorbeeld Marvel: Ultimate Alliance.

Marvel Heroes Omega gaat dus mee in de vervelende trend dat de Playstation voor de Xbox gaat. Laten we maar hopen dat dat ervoor zorgt dat eventuele bugs ook op dat platform achterblijven.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments