Wow, dat is snel. Bracht ik een paar dagen terug nog het heugelijke nieuws dat Marvel Heroes Omega naar de Xbox One komt, maar dat de releasedatum nog niet bekend is. Nu is er een releasedate en een shitload aan details.

Om maar met het mooiste te beginnen. Vanaf 20 juni mogen we los met Marvel Heroes Omega op onze Xbox One. Blijkbaar heeft ontwikkelaar Gazillion zoveel gezeur aan de kop vragen van fans gehad hierover, dat ze nu spontaan weten wanneer ze de Xbox versie gaan brengen.

Details

Behalve een releasedate heeft de ontwikkelaar ook een stapel details voor ons. Zo weten we nu bijvorbeeld, dat de level cap in deze MMORPG bij level 60 ligt, en dat er 9 verhalende hoofdstukken zijn. Maar wat doe je in deze game nadat je dit hebt gehaald?

Trials
Level 60 halen is leuk, maar jouw Marvel held is dan nog lang niet zo sterk als dat hij kan zijn. Vandaar dat je jezelf op de trials kunt richten, zoals de Cosmic, Heroic en Superheroic trials. In de Trials neem je het op tegen hordes aan vijanden. Hier kun je nieuwe moeilijkheidsgraden voor de game unlocken waar je meer XP, credits and sterkere loot kunt verdienen.

Legendary Items
Gedurende de game kun je Legendary en Shared quests tegenkomen. Als je deze voltooid verdien je Legendary Marks, waarmee je de meest krachtige voorwerpen kunt kopen in Avengers Tower. Legendary items verdienen ook XP en worden dus telkens krachtiger wanneer ze levelen.

Danger Room
Mochten de Trials of Legendary quests nog wat te moeilijk zijn en dus je ass kicken, dan kun je in de Danger Room in je uppie, of met vrienden werken aan je level en gear. In de Danger Room kun je tal van verschillende scenario’s spelen en ook diverse beloningen vinden.

Infinity Points
Wordt je held dan helemaal niet sterker meer als je de levelcap gehaald hebt? Jazeker wel, bij level 60 unlock je Infinity Points. Door verder te spelen verdien je deze points die je dan weer in je held kunt steken om verschillende aspecten te verbeteren.

Hero Synergies
Tot slot, als je meerdere helden hebt om de game mee te spelen, dan unlock je Synergy bonussen. Hoe meer van die bonussen, hoe sterker je helden worden. Hierdoor wordt het dus ook makkelijker om meerdere helden te levelen.

Dus, zo weten we behalve dat de game komt nog vrijwel niks, en zo hebben we een releasedate voor jullie en een stapel details. Ik ben benieuwd naar de game en kan nie wachten totdat ik los mag met Thor. Hoe zit dat met jullie?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments