Marvel Heroes Omega ging onlangs, na ongeveer een halfjaar geleefd te hebben, ter ziele. Hij is dan ook niet meer te spelen. Lullig voor iedereen die de game gekocht heeft en ook nog in-game aankopen gedaan heeft. Microsoft gaat deze mensen compenseren.

Er zullen best wat mensen zijn geweest die, nadat ze de game gekocht hebben, er ook nog wat geld achteraan gegooid hebben voor wat DLC. Je wilt toch spelen met Thor en Captain America en de rest. Voor hen is het extra zuur dat de game zo abrupt ophield te bestaan. Gelukkig is Microsoft de beroerdste niet en dus kun je een compensatie tegemoet zien.

Iedereen die tussen 31 oktober en 29 november 2017 Marvel Heroes Omega DLC heeft gekocht in de Microsoft Store krijgt zijn geld terug via het betalingssysteem waarmee de DLC gekocht is.

Voor DLC die gekocht is tussen 1 september en 30 oktober 2017 krijg je je geld terug in de vorm van tegoed voor in de Microsoft Store.

Mocht je nu een van de mensen zijn die hiervoor in aanmerking komt, volgens Microsoft moeten alle terugbetalingen voor 31 januari klaar zijn.

Schappelijke actie van Microsoft? Of vind je het gewoon een logische zet?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments