Het is afgelopen met Marvel Heroes. Disney heeft de stekker uit de samenwerking met ontwikkelaar Gazillion getrokken en de game is dan ook niet langer speelbaar.

Het was al een tijdje onrustig rondom de game en toen ze ook de mogelijkheid lieten liggen om gebruik te maken van de film Thor: Ragnarok en hier iets mee te doen in de game, wisten we eigenlijk al genoeg. Op 23 oktober is Gazillion de rechten kwijtgeraakt om met de Marvel-licentie te mogen werken. Disney bracht de volgende verklaring naar buiten:

Het spijt ons dat we de Marvel Heroes-fans moeten mededelen dat onze samenwerking met Gazillion is beëindigd en dat we Marvel Heroes gaan stoppen. We willen alle spelers die lid zijn geworden van de Marvel Heroes-community bedanken en we zullen jullie meer informatie geven zodra die beschikbaar is.

Op de vraag of spelers die veel geld in de game gestopt hebben door middel van in-game aankopen ook geld terugkrijgen was nog geen antwoord beschikbaar. Flink klote voor degenen die deze game net gekocht hebben. Hij was op de pc al een poosje uit, maar pas sinds juni ook beschikbaar op de consoles.

Ontwikkelaar op de fles

Ook voor alle medewerkers van Gazillion is dit waardeloos nieuws. De bank heeft namelijk de stekker uit de ontwikkelaar getrokken. Op een aantal mensen die voor een soepele afhandeling moeten zorgen na, is het volledige personeelsbestand naar huis gestuurd. Niet bepaald lekker nieuws voor hen zo net voor de feestdagen aan.

Is er nog iemand van jullie die Marvel Heroes speelde?

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments