Outlast Trials is aangekondigd

Met een enorm verontrustende trailer heeft ontwikkelaar Red Barrels Outlast Trials aangekondigd, de volgende game waarbij ze hopen dat je je onderbroek bevuilt.

Outlast Trials is de volgende game uit het Outlast-universum. De game wordt niet een directe sequel op zijn voorgangers, maar speelt zich juist af in een andere periode, namelijk die van de Koude Oorlog. Wat ook nieuw gaat zijn is de mogelijkheid om de game tot met vier spelers in co-op te spelen. Je onderbroek bevuilen is namelijk beter met vrienden.

Red-Barrels medeoprichter David Chateauneuf was verheugd om de aankondiging te kunnen doen:

Wij zijn trots en verheugd dat we de naam en de eerste beelden van de game aan onze geweldige community en fans kunnen tonen. Ons team werkt hard aan het creëren van een nieuwe ervaring die miljoenen spelers angst en spanning zal brengen , ongeacht of ze de experimenten in hun eentje of samen met vrienden zullen ondergaan.

Veel meer nieuws is er nog niet, maar volgens Red Barrels gaan ze de komende tijd wel steeds meer laten zien van de game. Een releasedatum is er ook nog niet, maar de game zou ergens in 2021 moeten verschijnen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments