Lords of the Fallen 2 krijgt een nieuwe naam

Het zat er wel een beetje aan te komen natuurlijk. Na ruim vijf jaar ontwikkelingshel is Lords of the Fallen 2 geschrapt. Niet getreurd, het project is niet geannuleerd maar krijgt domweg een nieuwe naam: The Lords of the Fallen.

Al in 2017 schreef ik dat men met het vervolg van deze Dark Souls-kloon bezig was en dat die ontwikkeling ook niet bepaald vlekkeloos ging. Een jaar later werd dat pijnlijk duidelijk toen het halve ontwikkelteam inclusief de gamedirector geschrapt werden bij het project. Het project werd overgenomen door Defiant Games maar ook die studio werd twee jaar later weer vervangen. Ditmaal voor Hexworks.

Nu we weer twee jaar verder zijn horen we eindelijk weer eens iets over de game. Hexworks en CI Games hebben tijdens de Gamescom Opening Night Live een nieuwe trailer getoond en ook een nieuwe titel. De game gaat vanaf nu door het leven als The Lords of the Fallen.

De trailer zelf is heerlijk nietszeggend met alleen maar CGI en nul gameplay, maar als we de voorlopige beschrijving van de game mogen geloven dan gaat The Lords of the Fallen een grote met elkaar verbonden wereld krijgen die ruim vijf keer zo groot moet zijn als het origineel. Daarnaast komt er character customisation en zal de game snelle en vloeiende combat gaan krijgen.

We gaan het afwachten. Volgens CI Games moet The Lords of the Fallen ergens in 2023 al uitkomen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments