Unicorn Overlord nu beschikbaar op de Xbox Series X|S

Unicorn Overlord is vanaf vandaag te spelen op de Xbox Series X|S. In de launch trailer kunnen spelers een indruk krijgen van de nieuwste game van Vanillaware. Ga jij de game spelen?

Unicorn Overlord is een tactische fantasy-RPG die de tijdloze elementen van het genre combineert met verkenning van een overworld en een innovatief gevechtssysteem. Ontwikkeld door ATLUS in samenwerking met Vanillaware, de studio achter spellen als 13 Sentinels: Aegis Rim en Odin Sphere, biedt Unicorn Overlord een unieke fantasie-ervaring in de kenmerkende Vanillaware-stijl. De uitgever schrijft over de game het volgende:

  • Koninkrijksherstel: Spelers nemen de rol aan van een koninklijke heerser die zijn of haar koninkrijk moet heroveren. Je zult vertrouwen moeten winnen en samenwerken met betrouwbare bondgenoten om je rechtmatige heerschappij te herstellen.
  • Een levendige wereld: Verken een kleurrijke wereld, verzamel een diversiteit aan eenheden en leid ze in prachtig geanimeerde gevechten.
  • Beroemdheden en roem: Voer heldendaden uit en bouw je reputatie op in de vijf naties. Je zult je leger moeten cultiveren met meer dan 60 unieke personages, variërend van mensen en elfen tot enorme beesten en hemelse engelen.
  • Aanpasbare eenheden: Pas je partij aan door bondgenoten uit verschillende achtergronden te rekruteren. Elk personage heeft unieke vaardigheden en klassen.
  • Real-time gevechten: Binnen elk gevechtsstadium strijden beide partijen om elkaars commandoposten. Als commandant moet je de situatie nauwlettend in de gaten houden en kritieke beslissingen nemen, zoals welke eenheden je wanneer en waarheen stuurt. Overwinning wordt behaald zodra je bepaalde voorwaarden hebt vervuld, zoals het verslaan van de vijandelijke generaal.
  • Individuele gevechten: Gevechten beginnen wanneer je eenheden contact maken met de vijand tijdens een gevechtsstadium. Coördineer de tactieken van een eenheid van tevoren met voorwaarden die bepalen hoe en wanneer vaardigheden automatisch worden gebruikt. Balanceer de klassen en vaardigheden van je bondgenoten om de sterkste eenheden voor elke situatie te vormen.
  • Koninkrijk van Cornia: Dit koninkrijk bevindt zich in het centrum van het continent en claimt vruchtbare velden, een krachtige militaire macht en het grootste grondgebied van alle vijf koninkrijken. De loyaliteit van de heersers aan de koninklijke familie is groot, en koningin Ilenia wordt als heilig beschouwd door haar onderdanen.

Unicorn Overlord is vanaf vandaag te spelen. De game gaat voor 60 euro over de schappen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties