De fans kunnen niet wachten, Omen het nieuwe karakter in het tweede seizoen van Killer Instinct, hoe zal Omen eruitzien? Hoe speelt hij? Wat zijn de moves en de ultra??? Veel vragen staan open waar morgen misschien wel antwoord op komt.

Teasen

Er werd al geteased naar Omen met een kleine screenshot vorige week:
Omen teaser image

De screenshot bracht genoeg om te speculeren en dat gebeurde ook op het Ultra Combo forum. Vanavond 2 uur geleden postte producer Adam Isgreen ineens deze teaser op Vine:

Het doet me gelijk aan Noob Saibot denken van Mortal Kombat, maar dan minder donker. En wederom, genoeg te speculeren. Zelf kan ik echt niet wachten om los te gaan met deze karakter, offline en online. Gelukkig kunnen we zeer snel meer zien, want morgen zullen de gasten van Iron Galaxy een livestream doen ( http://www.twitch.tv/irongalaxy ) met daarin…. jawel…. gameplay footage van Omen. Ze zullen vast veel vertellen (ook zal Shadow Jago aan bod komen) en de vragen van de fans beantwoorden. Vermoedelijk is de stream tussen 20:00 en 22:00 uur CEST.

Orchid

Jago vs wulfie

Zeer tof zijn de nieuwe karakters, maar het is ook wel tijd dat de story modus eens ontgrendeld zodat we het verhaal achter de karakters van Season 2 kunnen zien. Ook hoop ik ergens dat ze een echte genuine endboss erin zetten, zoals bij voorgaande delen. We zullen het snel zien en de eerste scoops lees je natuurlijk hier!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties