Ik heb al veel geschreven over Killer Instinct en dat zal niet stoppen totdat het laatste seizoen is afgelopen. Als een kind zo blij was ik dat het nieuwe seizoen nu te pre-orderen is.

De bundel voor Season 3 die nu verschenen is als pre-order is op 29 maart speelbaar en oh wat duurt dat lang voor een fan als ik. De prijs, 39,95 euro lijkt een aardig bedrag totdat je ziet wat je er voor krijgt:

  • 8 nieuwe characters (Kim Wu, Arbiter, Tusk en Rash zijn al bekend)
  • VIP Double XP Booster (zorgt dat je xp bij het levelen van je character 2 keer zo hard gaat. Handig om accessoires te unlocken als je aan het grinden bent)
  • Retro costumes, accessoires en bonuskleuren voor de 8 nieuwe characters!
  • 18,000 KI Gold (te spenderen voor accessoires mocht je het grinden niet leuk vinden

De KI Gold zou op zichzelf al zo’n 40 euro kosten als je het in de KI store moet kopen. Dus dan is de prijs voor de Ultra Edition helemaal zo gek nog niet! De andere content, zoals de andere 4 characters, komen geheel in stijl van Iron Galaxy verspreid over het seizoen uit.

killer-instinct-rash
Battletoads komt naar Killer Instinct

Iedere KI fan heeft natuurlijk allang de livestream gezien waarin de developers 11 uur lang matches speelden waarin ze het nieuws van seizoen 3 lieten zien. De fans zagen de animatie van de nieuwe level 4 ender waarin in bikkelharde stijl met indrukwekkend camerawerk je tegenstander een paar laatste mokerslagen uitdeelt bij het eindigen van je combo. Welnu die camerastandpunt vonden veel fans afleiden van de match. Iron Galaxy geeft het goede voorbeeld en liet zien dat het luistert naar de community en biedt met season 3 een update waarin je deze camera aan of uit kan zetten. Daar kan menig andere developer een voorbeeld aan nemen denk ik zo.

Uiteraard zou ik dit artikel niet afsluiten zonder je de link te geven naar de Xbox Store. en te vertellen dat 29 maart ook de pc-versie uitkomt. Killer Instinct is crossbuy dus heb je hem op de Xbox One, krijg je alle gekochte content ook op je pc zonder je portemonnee te trekken. Dit geld andersom ook mocht je een pc hebben maar nog geen Xbox One.

30_kimwugallery04
Kim Wu is klaar voor Killer Instinct Season 3
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments